Zdravý životní styl

Image
Proč je zdravé sezení u počítače klíčem k psychické pohodě  i produktivitě?

Zdravý životní styl

Proč je zdravé sezení u počítače klíčem k psychické pohodě i produktivitě?

V dnešní digitální době se často sezení za počítačem zkrátka nevyhneme. Tím spíš, že právě počítač je pro velkou spoustu z nás naprosto nezbytným pracovním nástrojem. Sedíme v práci, brouzdáme doma na internetu nebo třeba hrajeme počítačové hry. Věděli jste ale, že náš způsob sezení zásadně ovlivňuje nejen držení našeho těla, ale i produktivitu nebo třeba psychickou pohodu? Zdravé sezení není jen trend spojený se zdravým životním stylem, ale nezbytnost. Osvojte si pár drobných zásad správného sezení a výsledky uvidíte sami.

Přečtěte si více
Image
svacina

Zdravý životní styl

Září je tady a školní docházka i každodenní povinnosti se opět hlásí o slovo. Aby měly vaše děti ve škole kromě učebnic, sešitů a penálu vše, co potřebují, je důležité myslet i na vyváženou svačinu. Ta je pro děti nesmírně důležitá, protože podporuje soustředění a zabraňuje únavě. Vyzkoušejte jednoduché tipy na chutná i zdravá jídla, která si vaše děti zamilují. A nejen ony.

Image
jahody

Zdravý životní styl

Kdo by jim odolal? A čemu? Řeč je o letních sezónních surovinách, na které se všichni celý rok těšíme. Podívejte se na naše tipy, kde šťavnaté jahody, meruňka, maliny nebo voňavá rajčata pořídit a proč byste je právě teď měli rozhodně zařadit do svého jídelníčku.

Image
voda

Zdravý životní styl

Léto je tady a s ním i počasí, které nás láká vyrazit na delší dovolenou nebo kratší výlety. Na cestách ale snadno zapomínáme na dostatečný pitný režim a vypít dost tekutin se najednou stává obrovskou výzvou. Ať už relaxujete u vody, sportujete nebo pracujete na zahradě, dodržovat správný pitný režim je důležité nejen v létě, ale i během celého roku. Hydratace těla je totiž klíčem k dobré náladě, energii i celkovému zdraví.

Image
Jak se dostat s benefity do formy před plavkovou sezónou?

Zdravý životní styl

Léto je za dveřmi a s ním přichází i období dovolených, návštěv koupališť a pláží. Zatímco na odpočinek a teplé počasí se všichni těšíme, představa odhazování vrstev oblečení už tak lákavá být nemusí. Ruku na srdce – kdo se zimě cítí na promenádu v plavkách? Nevěste hlavu, stále je čas na sobě zapracovat. Jak? Podělíme se s vámi o zaručené tipy, které navíc můžete uhradit benefity Pluxee.

Image
Podpořte své zdraví s benefity

Zdravý životní styl

Starat se o své zdraví se stává pro mnoho lidí čím dál větší prioritou. A to nejen o to fyzické, ale i psychické, protože to, jak se cítíme, ovlivňuje i naše tělo. Pokud máte volnočasové benefity od Pluxee, tak pro vás máme tipy, jak můžete své zdraví podpořit, a ještě díky Flexi Pluxee (včetně Flexi Pluxee na Multibenefit Pluxee kartě) ušetřit.

Image
Zdravá snídaně: Klíč k úspěšnému dni i dobré náladě

Zdravý životní styl

Snídaně představuje podle odborníků na výživu nejdůležitější jídlo dne, které nám pomůže správně nastartovat celý organismus. Co přesně by měla ideální snídaně obsahovat? A je opravdu tak důležitá?

Image
4 osvědčené tipy, jak hacknout stravování, když nestíháte

Zdravý životní styl

V dnešní uspěchané době nám často nezbývá dost času na přípravu nutričně vyvážených a chutných jídel. A i když nemáte čas trávit v kuchyni dlouhé hodiny, existuje několik osvědčených způsobů, jak si přípravu jídla i jeho nákupy usnadnit.